Yritys

Anja
Natural Moden yrittäjänä olen pitkän linjan ammattilainen tesktiilialalta. Pohjakoulutukseltani olen tekstiili-insinööri, lisäksi olen suorittanut merkonomin tutkinnon.

Aikaisempaa yrittäjäkokemusta on Helsingin Kalliossa sijainneessa vaateliikkeessä 10 vuoden ajalta  2000-luvun molemmin puolin. Yritys, Natural Mode Vaateliike Di Donna, toimii edelleen luomani kanta-asiakaspiirin pohjalta. Nyt veri veti vielä uudelleen yrittäjäksi, vuodesta  2016 alkaen.

Verhosuunnittelukokemusta ennen Natural Mode Verhosuunnittelun yrittäjyyttä minulla on 5,5 vuotta Kaisaniemen Kodin Ykkösen verho-osastolta. Sen jälkeen olen työskennellyt Tuusulan Eurokankaassa 6 vuotta.

Molemmissa työpaikoissa olen suunnitellut asiakkaiden toiveiden mukaisesti verhoja mitä erilaisimpiin koteihin ja ikkunoihin. Eurokankaassa toimin koti- ja yrityssuunnittelijana, tehden mittaus- ja suunnittelukäyntejä yksityiskoteihin ja yrityksiin sekä päiväkoteihin, kouluihin ja virastoihin, Keski-Uudellamaalla ja Pääkaupunkiseudulla.

Asiakaspalaute on poikkeuksetta ollut hyvää. Mielestäni olen pystynyt saamaan asiakkaat tyytyväisiksi vahvalla ammattitaidollani, hyvällä materiaalituntemuksellani, kokonaisnäkemyksellä ja hahmottamiskyvylläni. Hoidan suunnittelukohteet ripeästi, asiakkaan antaman aikataulun mukaisesti, alusta loppuun asti. Asiantuntemukseni verhoalan toimijoista on hyvä, ja pystyn suosittelemaan eri  valmistajia asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tuotteet -sivuilla voit tarkemmin tutustua edustamiini valmistajiin sekä yritykseni ompelu- ja asennuspalveluun Palvelut -sivulla.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni !

Anja Viita-Nousiainen

anjaviitanousiainen@gmail.com

Tuusula